250 g rabarber
3 dl vand
1 vaniljestang
500 g jordbær
150 g rørsukker
saft af ½ citron
3 spsk maizena, rørt op med lidt vand
Knuste makroner ( vi kom lidt crunch i )
kold piskefløde med vanilje
Skær bladende af rabarerne og, skyl og skær stænglerne i små stykker på ca. 1 cm.
Kog rabarbene med vand og en flækket vaniljestang i ca. 5 min.
Skyl og nip jordbærrene, kom dem ned rabarberne , Kog yderligere 5 min.
Smag til med sukker og citronsaft.
Skru ned og kom maizenaen i grøden, og rør grundigt. Grøden må ikke koge. Tag den af varmen, og pisk, til grøden får en lidt tykkere konsistens. og afkøl grøden.
Kom grøden i en glas skål så man jeg se de flotte lag .
Læg skiftevis , grøden , pisket fløde og makroner i skålen .
Kommentarer
Send en kommentar