3.5 dl vand 1 1/2 tsk salt 80 g smør 200 g mel 3 æg Kom mel , vand og salt i en gryde . | ||
Kog det op og kom melet i. |
Rør godt rundt i det til du har en "bolle".
Tag gryden af varmen og lad de køle 15-20 minutter.
Hæld "bollen" i en skål og pisk (elpisk) de 3 æg i.
Hæld rigeligt med olie i en gryde .
Hæld dejen i en sprøjtepose og tryk dejen ud i lange stykker ca. 15 cm. Lad dem koge i ca. 6 min.
Husk at vende dem , hvis de bliver for hurtig brune , er olien for varm .
Lad dem dryppe af og læg dem på fedtsugende papir.
Serveres med flormellis , chokoladesovs rørt is .
Lad dem dryppe af og læg dem på fedtsugende papir.
Serveres med flormellis , chokoladesovs rørt is .
Kommentarer
Send en kommentar