Bagt fyldt kartoffel med skinke , salat og frisk dressing .





Fyldt kartoffel er hjemme hos os i meget høj kurs , vi kalder det festival mad , fordi jeg levede af det på Roskilde festival i 99 . 
Det er en nem måde at få brugt sine rester i køleskabet , man kan bruge alt i kartoflen , evt rejer , pulled pork , bacon , pølser , kebab , skinke , kalkun , kylling osv osv . 

Bag bage kartofler i ca 1-1 1/2 time på 150 grader . 
Del kartoflen og skær den lidt ud . 
Kom Kryddersmør i og krydder med salt og peber og evt andre krydderier . 
Kom en go salat blandet med kødet efter eget ønske i 
Og slut af med din farvorit dressing . 

Kryddersmør : 

Go saltet smør 
Fint hakket persille 
En smule fint hakket chili 
Knust hvidløg 
Salt 
Peber 


Min farvorit dressing : 

Cremefraiche 18 % 
En smule go mayonaise 
Honning 
Sennep 
Citronsaft 
Salt 
Peber 




Kommentarer