1 kg blommer
1/2 li eddike
1 dl sød chilisovs
1 dl soja
Saft fra 1 lime
4 lime blade
En lille knold reven ingefær
4 knuste fed hvidløg
3 løg
2 tsk karry
4 friske chili eller efter smag
Sautere løget i smør , de må ikke branke .
Brand karryen med .
Kom hvidløg og chili i .
Kom eddiken på , ingefær og lime saft .
Kom sød chili og sojasovs i .
Kom lime blade i og lad det koge nogle minutter .
Kom blommerne og lad det koge godt ud , men ikke helt ud .
Jævnes med maizenamel .
Man kan justere det som man vil , hvis det skal være stærkere , sødere eller mere salt , vær ikke bange for at prøve dig lidt frem .
Skold glasset og skyld med atamon .
Kommes på glas med det samme og stilles køligt .
Skønt til svinekød , kylling , sovser og marinader .
Kommentarer
Send en kommentar