Blomme chutney thai style .


1 kg blommer 
1/2 li eddike 
1 dl sød chilisovs 
1 dl soja 
Saft fra 1 lime 
4 lime blade 
En lille knold reven ingefær 
4 knuste fed hvidløg 
3 løg 
2 tsk karry 
4 friske chili eller efter smag 

Sautere løget i smør , de må ikke branke . 
Brand karryen med . 
Kom hvidløg og chili i .
Kom eddiken på , ingefær og lime saft . 
Kom sød chili og sojasovs i . 
Kom lime blade i og lad det koge nogle minutter . 
Kom blommerne og lad det koge godt ud , men ikke helt ud . 
Jævnes med maizenamel . 

Man kan justere det som man vil , hvis det skal være stærkere , sødere eller mere salt , vær  ikke bange for at prøve dig lidt frem . 

Skold glasset og skyld med atamon . 
Kommes på glas med det samme og stilles køligt . 
Skønt til svinekød , kylling , sovser og marinader . 








Kommentarer