Igennem sommeren har vores tomat planter givet rigtig god afkast , vi kan ikke nå at spise dem alle sammen , så jeg fryser dem ned , når de er ved at være for modne , en lille skat i fryseren .
1 1/2 kg tomater
Koges og køres igennem sigte , så skind og stilke tages fra , det er super nemt , igen vand eller noget , bare frosne i gryden , det skal være den rene tomat .
2 store løg
4 store gullerødder
4 fed hvidløg
1 då tomat pure
1 ti 3 friske chili alt efter hvor stærk den skal være , kan undlades .
Karry
Timian
Salt
Sukker
Peber
1/2 li fløde
Og evt en smule BQ sovs
1 li vand / hønseboulion .
Skær løg ,gulerødder , chili i grove stykker .
Steg løg gulerødder , chili og hvidløg i smør til de er klare , de må ikke branke .
Kom karry på og lad den brænde med i smørret .
Kom tomat pure på og brænd den lidt med inden væsken kommes på .
Kom den sigtede tomat på , timian og vand .
Lad det koge til gullerødderne er møre .
Blend med en stavblender .
Kom fløden på .
Smag til med salt , peber og sukker .
Jeg kommer en hjemmelavet BQ sovs i til sidst , det giver bare en dejlig smag , kan sagten undlades .
Vi servere suppen med stegte kartofler .
Stegt bacon .
Fine ærter.
Og flutes
Kommentarer
Send en kommentar