Fars i kål med nye kartofler , gullerodssalat og friske røde æbler .




500 g hakket svinekød 
1/2 hvidkål i strimler 
2 mellem store løg 
5 gullerødder revet  eller hakket 
1 liter vand 
2 svineboulion terninger 
2 tsk karry 
1 - 2 frisk hakket chili 
Evt spidskommen 
4 spsk sød chili 
4 spsk sojasovs 
50 g margarine 
Salt 
Peber 

Smelt margarinen i en varm gryde , den må ikke branke . 
Brænd karryen af . 
Rist gullerødder og kål til de er glasklare . 
Rist svinekødet med og den friske chili . 
Kom vand på og bouillon . 
Smag til med salt , peber , sød chili og sojasovs . 

Jævnes med lidt maizenamel og vand . 

Gullerodssalat : 

Citronsaft 
Sukker efter smag , jeg siger gerne halv , halv . 
Reven gulerod 
Hakket friske æbler . 
Vendes lige inden servering . 


















Kommentarer