500 g hakket svinekød
1/2 hvidkål i strimler
2 mellem store løg
5 gullerødder revet eller hakket
1 liter vand
2 svineboulion terninger
2 tsk karry
1 - 2 frisk hakket chili
Evt spidskommen
4 spsk sød chili
4 spsk sojasovs
50 g margarine
Salt
Peber
Smelt margarinen i en varm gryde , den må ikke branke .
Brænd karryen af .
Rist gullerødder og kål til de er glasklare .
Rist svinekødet med og den friske chili .
Kom vand på og bouillon .
Smag til med salt , peber , sød chili og sojasovs .
Jævnes med lidt maizenamel og vand .
Gullerodssalat :
Citronsaft
Sukker efter smag , jeg siger gerne halv , halv .
Reven gulerod
Hakket friske æbler .
Vendes lige inden servering .
Kommentarer
Send en kommentar