Fuldfed Kyllinge suppe med smag af østen .






4 stk kyllingebryst i tern 
3 dl vand 
1/2 dl soja 
1/2 dl sød chili 
1 tsk karry 
Frisk ingefær 
Frisk chili 
3 gullerødder i tern 
1 stor rød peberfrugt i tern 
1/2 squash i tern 
1 bundt forårsløg 
2 æg 
En lille cremefraiche 38 % 

4 dl fløde 
1 då kokosmælk 

Kom fløden  og kokosmælken i en stor gryde og kog det ned til lidt over det halve . 

Steg Kyllinge ternene på en pande , med karry og salt . 
Kom chili og ingefær i . 
Kom sojaen på og den søde chilisovs og kog det lidt ind . 
Kom vandet på . 
Kom gullerødder og forårsløg som du har hakket i forvejen i panden , lad det koge med i 5 min .
Kom de røde peber frugter og squashen i . 
Kom det hele i den nedkogte fløde/kokosmælk . 

Varm nu suppen godt op lige før kogepunket , den må IKKE koge . 
Pisk æg og cremefraiche og rør det i suppen og varm suppen godt igennem , det gør den rigtig cremet og lækker , kan undlades . 





Jeg købte et dejligt fuccacia brød hos bageren ,
Vendte det på hovedet og skar tern ned i det 
Jeg kom en olie af hvidløg og chili ned i brødet og bagte det på høj varme i 5 min . 












Kommentarer