3 dl vand
1/2 dl soja
1/2 dl sød chili
1 tsk karry
Frisk ingefær
Frisk chili
3 gullerødder i tern
1 stor rød peberfrugt i tern
1/2 squash i tern
1 bundt forårsløg
2 æg
En lille cremefraiche 38 %
4 dl fløde
1 då kokosmælk
Kom fløden og kokosmælken i en stor gryde og kog det ned til lidt over det halve .
Steg Kyllinge ternene på en pande , med karry og salt .
Kom chili og ingefær i .
Kom sojaen på og den søde chilisovs og kog det lidt ind .
Kom vandet på .
Kom gullerødder og forårsløg som du har hakket i forvejen i panden , lad det koge med i 5 min .
Kom de røde peber frugter og squashen i .
Kom det hele i den nedkogte fløde/kokosmælk .
Varm nu suppen godt op lige før kogepunket , den må IKKE koge .
Pisk æg og cremefraiche og rør det i suppen og varm suppen godt igennem , det gør den rigtig cremet og lækker , kan undlades .
Jeg købte et dejligt fuccacia brød hos bageren ,
Vendte det på hovedet og skar tern ned i det
Jeg kom en olie af hvidløg og chili ned i brødet og bagte det på høj varme i 5 min .
Kommentarer
Send en kommentar