Kyllinge frikadeller med asparges kartofler , kold basilikum dressing og kogte gulerødder med Kryddersmør .




500 g hakket kyllingefars 
2 æg 
4 spsk mel 
1 1/2 stk salt 
1/2 tsk peber 
1/2 dl mælk 
1 stort hakket løg 
1 - 3 fint hakket frisk Chili 

Rør  farsen sej med salt . 
Kommet hakket løg ,  peber og chili i . 
Rør ægget i .
Rør mælk i . 
Og til sidst melet . 
Smag til med peber .

Kommes på en mellem varm pande med margarine , jeg steger dem til de har taget flot farve og varmer dem færdig i ovnen på 175 grader . 

Basilikum dressing : 

1/2 li cremefraiche 18% 
Hakket fisk basilikum 
1 1/2 stk salt 
2 tsk sukker 

Kryddersmør : 

Saltet smør 
Hakket persille / basilikum 
Knust hvidløg 
Fint hakket chili 
Knust hvidløg 

Serveres med kogte asparges kartofler og kogte gullerødder .  



















Kommentarer

Send en kommentar