Kyllinge frikadeller med asparges kartofler , kold basilikum dressing og kogte gulerødder med Kryddersmør .
2 æg
4 spsk mel
1 1/2 stk salt
1/2 tsk peber
1/2 dl mælk
1 stort hakket løg
1 - 3 fint hakket frisk Chili
Rør farsen sej med salt .
Kommet hakket løg , peber og chili i .
Rør ægget i .
Rør mælk i .
Og til sidst melet .
Smag til med peber .
Kommes på en mellem varm pande med margarine , jeg steger dem til de har taget flot farve og varmer dem færdig i ovnen på 175 grader .
Basilikum dressing :
1/2 li cremefraiche 18%
Hakket fisk basilikum
1 1/2 stk salt
2 tsk sukker
Kryddersmør :
Saltet smør
Hakket persille / basilikum
Knust hvidløg
Fint hakket chili
Knust hvidløg
Serveres med kogte asparges kartofler og kogte gullerødder .
jeg prøver
SvarSlet:)
tak
ser godt ud på billederne