Opskriften svarer til 1 alm tærteform bund og låg .
150 g blødt smør
300 g mel
1 æg
125 g sukker
1 tsk vaniljesukker
En lille knold reven ingefær
1 då pærer
Kom alle ingredienser i en skål .
Rør det ganske kort lige til det hænger sammen med røremaskine eller mixer .
Kom dejen på en tallerken og stil den på køl nogle timer .
Forvarm ovnen på 180 grader .
Del dejen i to .
Rul den ud , så den passer din tærteform , evt brug mel , den kan være lidt porøs .
Kom den i en smurt tærteform .
Og bag den til den er fin gylden .
Når du har tagen den ud af ovnen kommer du nugat skiver på den varme bund , smør det ud når det smelter .
Nu kommer du då pærer eller evt pærer du selv har pocheret på bunden .
Så ruller du låget ud og ligger på og bager den igen til den er gylden .
Serveres med flødeskum eller cremefraiche med vanilje .
Kommentarer
Send en kommentar