Verdens andens stærkeste chili vokser i vores drivhus lige nu , Trinidad Scorpion Moruga Blend og den skulle da selvfølgelig i en chili con Carne :00 og jeg skal da lige love for at vi fik chili , jeg kom en hel i og det skulle jeg aldrig ha gjort , jeg var nød til at tage halvdelen af sovsen fra , og spæde op med flåede tomater , man skal lige prøve sig frem med de chilier , sovsen jeg tog fra blev til en skøn mango/chili/sovs , som brænder pænt i halsen , vi kalde den heste spark .
800 g hakket oksekød
2 då flå tomat
1 då tomatpuré
1/2 okse bouillon
3 då Kedney bønner
8 små gulerødder
2 store løg
5 fed knust hvidløg
1 til 5 chilier efter eget valg
Salt
Evt en smule spidskommen
Skær gulerødder og løg i tern .
Sautere dem i en pande med olie , de må ikke branke .
Når løgene er blanke , kom tomat pureen på og brænd den lidt af også .
Kom derefter de flåede tomater , hakket chili , okse bouillonen på og lad det koge den gullerødderne er møre .
Steg kødet af i en varm pande , med salt og det knuste hvidløg .
Kom kødet op i gryden sammen med , tomat sovsen og til sidst bønnerne .
Varm det hele godt igennem .
Serveres med evt : pandebrød , fladbrød , grov brød , ris , tortilla pandekager , tortilla chips , grøn salet , tzatzikki uendelige muligheder .
Kommentarer
Send en kommentar