1 kg svine nakkefilet i tern
1 dl olie
1 tsk tørret oregano
1 tsk tørret timian
1 tsk tørret persille
1 tsk hvidløgspulver
1 tsk løg pulver
1 tsk paprika
1/2 tsk stødt spidskommen
1/2 tsk stødt kanel
3 tsk salt
1/2 tsk peber
1/2 tsk chili pulver
Kom olie og krydderier på svinet og brug fingrene til at arbejde det godt rundt på kødet .
Lad det stå nogle timer og marinere .
Kom det på en bageplade med bagepapir .
Bages i ovnen ca 1 time på 120 grader og 10 min til sidst på 200 grader .
Tazikki :
2 agurker
350 g græsk yougurt
2 fed hvidløg
Salt
Riv agurkerne
Kom godt med salt på og lad dem stå et par timer .
Kom knust hvidløg i yourten , vent med salt .
Vrid agurkerne godt for vand og kom dem i yougurten .
Smag til med salt og peber .
Eller evt Krydret cremfraice :
Cremfraice 38 %
Røres med væskes som er i bradepanden fra kødet , sørg for at fedt og olie er taget fra .
Hakket løg
Og hakket persille
Cremfraice 38 %
Røres med væskes som er i bradepanden fra kødet , sørg for at fedt og olie er taget fra .
Hakket løg
Og hakket persille
Saft fra lime
Store kartoffel både :
Skær store kartofler i både .
Kom olie , salt og tørret timian på .
Bages i ovnen på 200 grader i ca 30 min .
Kommentarer
Send en kommentar