Koteletter i fad med paprika fløde sovs , bacon og ærter .




8 nakke koteletter
1/2 dl olie
1/2 tsk sort peber 
1 tsk paprika 
1 tsk stødt chili 
1 tsk løgpulver 
1 tsk salt 
2 pakker bacon 

1 po optøede fine ærter . 

Kom olie og krydderier og koteletter i en skål og vend det godt sammen .
Steges på en meget varm pande , 2 min på hvert side . 
Steg bacon sprødt på varm pande .
Kom kotteletterne i et ildfast fad og halvdelen af baconen oven på . 
Gem den andel halvdel bacon til senere . 





Paprika fløde sovs : 

1/2 li vand 
1 bouillon terning svin 
1/2 li fløde 
4 løg 
1 då tomatpuré 
2 tsk paprika
2 tsk salt 
2 tsk sukker 
Smør 

Sautere løg i smør til de er bløde og søde i en gryde , de må ikke branke . 
Kom tomatpuré på og sautere det lidt med . 
Kom vand og bouillon i . 
Kom paprika i . 
Kom fløden i . 
Smag til med salt , sukker og evt peber . 

Sovsen hæles på kotteletterne og stilles i ovnen , imens risene bliver kogt færdigt . Kan laves dagen i forvejen , hvis man evt skal have gæster . 











Ærter/bacon : 

Lige inden servering , varm panden op med det sidte bacon , kom de optøede ærter på panden og varm det let op , smag til med salt . 

Serveres med basmatiris . 


Kommentarer