8 nakke koteletter
1/2 dl olie
1/2 tsk sort peber
1 tsk paprika
1 tsk stødt chili
1 tsk løgpulver
1 tsk salt
2 pakker bacon
1 po optøede fine ærter .
Kom olie og krydderier og koteletter i en skål og vend det godt sammen .
Steges på en meget varm pande , 2 min på hvert side .
Steg bacon sprødt på varm pande .
Kom kotteletterne i et ildfast fad og halvdelen af baconen oven på .
Gem den andel halvdel bacon til senere .
Paprika fløde sovs :
1/2 li vand
1 bouillon terning svin
1/2 li fløde
4 løg
1 då tomatpuré
2 tsk paprika
2 tsk salt
2 tsk sukker
Smør
Sautere løg i smør til de er bløde og søde i en gryde , de må ikke branke .
Kom tomatpuré på og sautere det lidt med .
Kom vand og bouillon i .
Kom paprika i .
Kom fløden i .
Smag til med salt , sukker og evt peber .
Sovsen hæles på kotteletterne og stilles i ovnen , imens risene bliver kogt færdigt . Kan laves dagen i forvejen , hvis man evt skal have gæster .
Ærter/bacon :
Lige inden servering , varm panden op med det sidte bacon , kom de optøede ærter på panden og varm det let op , smag til med salt .
Serveres med basmatiris .
Kommentarer
Send en kommentar