Mors Kyllinge fad med kold cremefraiche persille sovs .


Når min mor lavede det her var der ikke et øje tørt , jeg elskede det som barn , kartofler og gullerødderne tager rigtig god smag fra kyllingen og det hele er saftigt og lækkert , den kolde sovs gør det hele endnu mere lækkert og ikke så tungt . 
Vi spiser det med en dejlig grøn salat . 



Bagekartofler i mundgode stykker 
Gullerødder i mundgode stykker 
Olie 
Salt 
Peber 
Knust hvidløg 
Paprika 

Kylling kyllingelår eller evt brystben 

Vend kartofler og gullerødder godt sammen med olie , salt , peber ,hvidløg og paprika . 
Kom kyllingen oven på og krydder med salt , peber og paprika .
Kom i forvarmet varmluftovn , 175 grader i ca 35 - 45 min . 

Kold persillesovs: 

Cremefraiche 18 % 
Hakket Persille  , gerne fra frost .
Fint hakket løg 
Salat 
Peber 
Sukker 









Kommentarer