Når min mor lavede det her var der ikke et øje tørt , jeg elskede det som barn , kartofler og gullerødderne tager rigtig god smag fra kyllingen og det hele er saftigt og lækkert , den kolde sovs gør det hele endnu mere lækkert og ikke så tungt .
Vi spiser det med en dejlig grøn salat .
Bagekartofler i mundgode stykker
Gullerødder i mundgode stykker
Olie
Salt
Peber
Knust hvidløg
Paprika
Kylling kyllingelår eller evt brystben
Vend kartofler og gullerødder godt sammen med olie , salt , peber ,hvidløg og paprika .
Kom kyllingen oven på og krydder med salt , peber og paprika .
Kom i forvarmet varmluftovn , 175 grader i ca 35 - 45 min .
Kold persillesovs:
Cremefraiche 18 %
Hakket Persille , gerne fra frost .
Fint hakket løg
Salat
Peber
Sukker
Kommentarer
Send en kommentar