Oksekød med stegte ris , kål , gulerødder og blomkål .


1/2 hvidkål 
30 g reven gullerød 
3 løg 
1 blomkål 
4 knuste hvidløg 
3 chilier 
2 pakker hakket oksekød 
Olie 
Sesam frø 
Karry 
Kanel 
Spidskommen 
500 g kogte ris 
Paprika 

Sojasovs 
Sød chili sovs 

Kør blomkål , hvidkål og løg  på food proceseren mandolin jern 
Riv gullerødderne 
Hak chilierne fint .
Knus hvidløget 


Kom gullerødderne på en meget varm pande med olie .
Kom sesam på og rist det godt igennem .
Krydder med salt .

Kom risende på en varm pande med olie , krydser med salt og paprika . 

Kom løg , blomkål og hvidløg på en varm pande med olie .
Kom krydderierne på og rist det godt igennem . 

Kom oksekødet på en varm pande med olie .
Kom salt og hvidløg på og steg det godt igennem .
Smag det til med sojasovs og sød chili sovs .

Bland til sidst det hele sammen og lun det i ovnen på 180 grader , men sølvpapir over . 

Server med sød chili sovs og soja . 

Ca 6 Per . 




















Kommentarer