30 g reven gullerød
3 løg
1 blomkål
4 knuste hvidløg
3 chilier
2 pakker hakket oksekød
Olie
Sesam frø
Karry
Kanel
Spidskommen
500 g kogte ris
Paprika
Sojasovs
Sød chili sovs
Kør blomkål , hvidkål og løg på food proceseren mandolin jern
Riv gullerødderne
Hak chilierne fint .
Knus hvidløget
Kom gullerødderne på en meget varm pande med olie .
Kom sesam på og rist det godt igennem .
Krydder med salt .
Kom risende på en varm pande med olie , krydser med salt og paprika .
Kom løg , blomkål og hvidløg på en varm pande med olie .
Kom krydderierne på og rist det godt igennem .
Kom oksekødet på en varm pande med olie .
Kom salt og hvidløg på og steg det godt igennem .
Smag det til med sojasovs og sød chili sovs .
Bland til sidst det hele sammen og lun det i ovnen på 180 grader , men sølvpapir over .
Server med sød chili sovs og soja .
Ca 6 Per .
Kommentarer
Send en kommentar