Turds med ris og paprika sovs .





Turds : 
Snack peberfrugt 
Pølser 
Bacon 

Halver peberfrugt og fjern stilk og kerner .
Kom ostecremen i peberfrugten 
Skær pølsen i den rette størrelse og læg den i peberfrugten .
Kom tilsidst bacon rundt om peberfrugten .

Bages i ovnen ved 18 grader til de er flot gyldne . 





Ostefyld : 

1 bøtte neutral smøreost 
1-2 hakket frisk chili 
1 tsk grill krydderi 
1 tsk BQ sovs 
Salt 
Peber 
Et lille hakket løg 
2 knuste hvidløg 


Paprikasovs : 

  • 12 dl hønsebouillon
  • 12 tsk paprika
  • 12 dl  Piskefløde 38%
  • 12 tsk salt
  • peber
  • 1 spsk smør 
  • 1 spsk mel 
Smelt smør i en gryde og rør melet i .
Kom paprika i .
Kom hønseboulion på og pisk Til det bliver tykt 
Kom fløden på og kog det godt igennem . 
Smag til med salt , peber og evt sukker . 

Kommentarer