pengasius filet , med bagte rodfrugter , sprød bacon og karry yogurt


Pengasius filerer
Grahamsmel 
Smør 
Salt 

Vend filerne i grahamsmel og steg dem 2-3 min på hvert side i rigeligt smør , krydder med salt .
Evt lav dem i forvejen , læg dem på en bradepande med bagepapir , kom dem med i ovnen de sidte 5 min , sammen med rodfrugterne . 

Bagte rodfrugter : 

løg 
Gullerod 
Pastinakker 
Rødbede 
Peberfrugt 
Sesamfrø 
Olie 
Salt 
Timian frisk eller tørret 

Skrald og skær alle rodfrugter i ca lige store stave . 
Skær løg og peberfrugt i grove tern . 
Lægges på en bradepande med bagepapir . 
Kom rødbeder i den ene side af bradepanden , så de ikke farve det hele , vend dem med salt ,honning sesamfrø og lidt olie .

Læg løg , pastinakker , peberfrugt og gullerod i den anden side , Vend dem  i olie , salt og frisk eller tørret timian . 

Bag dem ca 25 - 30 min på 190 grader i ovnen , vigtigt at der stadig er bid i .

Karry yougurt : 

300 g 10% græsk yogurt 
3 spsk chutney 
2 spsk sød chilisovs 
2 fed knust hvidløg 
Karry 
Salt 
Peber 
Evt frisk hakket chili . 

Smag lidt til efter hånden , jeg kan godt lide at den bliver lidt sød til det salte fisk og salte rodfrugt . 

Skær baconen i små bidder og steg dem godt , hæld fedet fra .












Kommentarer