Pengasius filerer
Grahamsmel
Smør
Salt
Vend filerne i grahamsmel og steg dem 2-3 min på hvert side i rigeligt smør , krydder med salt .
Evt lav dem i forvejen , læg dem på en bradepande med bagepapir , kom dem med i ovnen de sidte 5 min , sammen med rodfrugterne .
Bagte rodfrugter :
løg
Gullerod
Pastinakker
Rødbede
Peberfrugt
Sesamfrø
Olie
Salt
Timian frisk eller tørret
Skrald og skær alle rodfrugter i ca lige store stave .
Skær løg og peberfrugt i grove tern .
Lægges på en bradepande med bagepapir .
Kom rødbeder i den ene side af bradepanden , så de ikke farve det hele , vend dem med salt ,honning sesamfrø og lidt olie .
Læg løg , pastinakker , peberfrugt og gullerod i den anden side , Vend dem i olie , salt og frisk eller tørret timian .
Bag dem ca 25 - 30 min på 190 grader i ovnen , vigtigt at der stadig er bid i .
Karry yougurt :
300 g 10% græsk yogurt
3 spsk chutney
2 spsk sød chilisovs
2 fed knust hvidløg
Karry
Salt
Peber
Evt frisk hakket chili .
Smag lidt til efter hånden , jeg kan godt lide at den bliver lidt sød til det salte fisk og salte rodfrugt .
Skær baconen i små bidder og steg dem godt , hæld fedet fra .
Kommentarer
Send en kommentar