Koteletter eller kylling med Asien kokos sauce og vilde ris med gurkemeje .



På billedet er her brugt et stykke Kyllinge bryst , istedet for koteletter . 


1 då Kokos mælk 
6 dl sød mælk 
5 spsk sojasovs 
5 spsk sød chili sovs 
1 brev wok Asien sauce 
2 løg 
8 koteletter 
Margarine 
Salt 
Peber 
Paprika 
Frisk chili 
4 spsk Mel 

Brænd koteletterne af i brunet margarine et par minutter på her side , husk salt og peber evt paprika 
Kom dem i et ildfast fad . 
Kom rigeligt smør på den samme pande og steg løget til de er bløde , kom 4 spsk mel på og lad smøret absorbere melet . 
Kom kokos mælken på og sød mælken 
Smag til med , soja , sød chili , wok brevet , salt og peber . 
Hæl det på koteletterne og kom det i ovnen i ca 15 min på 175 grader . 

Serveres med ris , ananas , rosiner og kokos . 












Kommentarer