Rødkål




Så er det nu at rødkålen skal sættes over , så den er klar til jul , den smager 1000 gange bedre , end det skrammel man kan få på glas og så er det ikke fyldt med alt mulig skrammel , som man ikke ved hvad er . 

1 rødkål i strimler ca 1/2 cm  husk at fjerne stokken og de grimme blade . 
3 dl eddike 
2 dl rødvin 
2 dl frugtsaft 
1/2 glas ribsgele 
150 - 250 g sukker 
1 æble i tern 
1 økologisk appelsin i tern 
2 stjerneanis 
1 tørret kanel stang 
4 lauerbærblade 
2 tsk salt 

Kom det hele i en stor gryde og kog det til kålen er mør , der må stadig godt være en smule bid i . 
Kom det på skolede , atamon skyllede glas og op på loftet med det :0))) 
På dagen når det opvarmes , så kom lidt andefedt i , så bliver den blank og smuk på bordret . 











Kommentarer