Rosa stegt andebryst med , stegt kål og hytteost .






1 stk andebryst 
Rids brystet og gnid godt med salt på . 
Steg det i brunet smør på en pande , et par min på begge sider . 
Lig det i et ildfast fad og kom et stege termometer i . 
Kom det i forvarmet ovn på 175 gader . 
Tage brystet ud , når termometeret er på 53 grader . 
Lad det hvile i ca 10 min . 

Stegt kål : 

300 g spidskål 
200 g rødkål 
1 sqaus 
4 spsk sød chili sovs 
4 spsk sojasovs 
Salt 
Peber 

Skær squashen i tern . 
Skær kålen i strimler , husk at fjerne stokken . 
Varm panden godt op med olie og kom kålen og squashen på . 
Vendes hele tiden til det begynder at falde sammen .
Kom sød chili og sojasovs på og kog det lidt ind sammen med kålet . 
Smag til med salt og peber . 

Serveres med lidt frisk hytteost . 











Kommentarer