Rids brystet og gnid godt med salt på .
Steg det i brunet smør på en pande , et par min på begge sider .
Lig det i et ildfast fad og kom et stege termometer i .
Kom det i forvarmet ovn på 175 gader .
Tage brystet ud , når termometeret er på 53 grader .
Lad det hvile i ca 10 min .
Stegt kål :
300 g spidskål
200 g rødkål
1 sqaus
4 spsk sød chili sovs
4 spsk sojasovs
Salt
Peber
Skær squashen i tern .
Skær kålen i strimler , husk at fjerne stokken .
Varm panden godt op med olie og kom kålen og squashen på .
Vendes hele tiden til det begynder at falde sammen .
Kom sød chili og sojasovs på og kog det lidt ind sammen med kålet .
Smag til med salt og peber .
Serveres med lidt frisk hytteost .
Kommentarer
Send en kommentar