Cremet suppe med svampe/spinat og stegt kyllingebryst



300 g champinon ( gerne ældre svampe , de giver mere smag ) 
100 g frist spinat 
1/2 li kyllingefon 
2 dl fløde 
Timian 
Salt 
Peber 

Rengør champignonerne og skær dem i kvarte . 
Skyld spinaten godt 
Varm en dyb pande med smør og lad det brune lidt . 
Steg svampene godt , lad panden være meget varm , så de ikke koger . 
Kom spinaten på og steg det med til det falder sammen . 
Kom salt , peber og timian i . 
Kom bouillon og fløde på , lad det koge i ca 10 min 

Evt jævnes med lidt maizenamel . 

Steg et Kyllingebryst , på ikke alt for høj varme , så bliver det tørt , så hellere lade det tage lidt længere tid , så bliver det mørt og lækkert . 

Serveres med et godt stykke groft brød . 




Kommentarer