Hvis du har rester af ribbensteg , så er det en dejlig måde at få brugt det på , smager rigtig skønt .
Og du kan komme lige det du har lyst til i .
100 g havregryn hæve i en time , efterhæve i 30 min , 175 grader i ca 20 min
50 g gær husk æg til pensling
2 æg
150 g grov mel
700 hvedemel
1 1/2 tsk bagepulver
1 tsk salt
1 dl olie
Vand 1/2 li
Sesamfrø til pynt
Barbecue marinade :
1 dl ketchup
1/2 dl olie
2 spsk soja eller engelsk sovs
1 tsk tabasco
1 tsk chilipulver
1 tsk hvidløgspulver
1 tsk paprika
2 spsk brun farin
Salt peber
Jeg ganger opskriften op mange gange , altid lækkert at have i køleskabet .
Jeg kommer det hele i en foodprocesser og kører det godt .
Kommentarer
Send en kommentar