Ribbensteges burger . Brug din ribbenstegs rest i lækker burger .







Hvis du har rester af ribbensteg , så er det en dejlig måde at få brugt det på , smager rigtig skønt . 
Og du kan komme lige det du har lyst til i . 


Grove burgerboller 
100 g havregryn               hæve i en time , efterhæve i 30 min ,  175 grader i ca 20 min 
50 g gær                            husk æg til pensling 
2 æg 
150 g grov mel 
700 hvedemel  
1 1/2 tsk bagepulver 
1 tsk salt 
1 dl olie 
Vand 1/2 li
Sesamfrø til pynt 




Barbecue marinade : 

1 dl ketchup 
1/2 dl olie 
2  spsk soja  eller engelsk sovs 
1 tsk tabasco 
1 tsk chilipulver 
1 tsk hvidløgspulver 
1 tsk paprika 
2 spsk brun farin 
Salt peber 

Jeg ganger opskriften op mange gange , altid lækkert at have i køleskabet . 

Jeg kommer det hele i en foodprocesser og kører det godt . 




Skær din rest af ribbensteg i ca 1 cm tykke skiver og vend marinaden på , lad det trække en time og kom den i ovnen på 180 grader i ca 10 - 15 min , alt efter hvor branke du gerne vil have dem . 







Kommentarer