Kyllinge frikadeller med gullerosdsalat og smør ristet rugbrød .





Kyllinge frikadeller : 

400 g hakket kyllingekød 
2 æg 
1/2 dl mælk 
1 tsk salt 
1/2 tsk peber 
6 spsk mel 
2 løg hakket . 
1 reven gulerod 
1 hakket peberfrugt 
Evt hakket purløg eller forårsløg 
100 g rigtig fetaost , den i blok .

Rør kødet sejt med salt . 
Rør æg og mælk i .
Kom de hakkede løg / grønt og melet i .
Smuldre til sidt fetaosten i , vend forsigtigt , smag til med peber . 

Steges på en mellem varm pande i margarine . 

Gulerodssalat : 

Reven gullerod 
Appelsin
 ( skær bund og top af , skær ned langs siderne og få at det vide af , halver og skær ned fra begge sider og fjern den vide midte , skær i tern ) 
Rosiner/ mandler 
 ( vi kommer dem i en skål på bordet , det er ikke alle der bryder sig om dem , og de er ikke lækre når de bliver våde ) 

Citronsaft og sukker evt sukrin blandes til sukkeret er op løst og hældes på gulerødder og appelsin . 

Smør ristet rugbrød : 

Er brødet ved at være lidt tør , så er det en rigtig go måde at få det brugt på . 
Kom smør på en varm pande og læg brødet på , vend det og mærk på brødet , det skal have en sprød skorpe , evt vend det nogle gange , skal du lave mange kan du komme dem på en bradepande med bagepapir og give dem 5 min i ovnen lige  den servering , drys med lidt salt . 

Jeg serverede det med en rest tzatzikki , du kan finde opskriften på bloggen , brug det lille søgefelt . 













Kommentarer