Kyllinge frikadeller :
400 g hakket kyllingekød
2 æg
1/2 dl mælk
1 tsk salt
1/2 tsk peber
6 spsk mel
2 løg hakket .
1 reven gulerod
1 hakket peberfrugt
Evt hakket purløg eller forårsløg
100 g rigtig fetaost , den i blok .
Rør kødet sejt med salt .
Rør æg og mælk i .
Kom de hakkede løg / grønt og melet i .
Smuldre til sidt fetaosten i , vend forsigtigt , smag til med peber .
Steges på en mellem varm pande i margarine .
Gulerodssalat :
Reven gullerod
Appelsin
( skær bund og top af , skær ned langs siderne og få at det vide af , halver og skær ned fra begge sider og fjern den vide midte , skær i tern )
Rosiner/ mandler
( vi kommer dem i en skål på bordet , det er ikke alle der bryder sig om dem , og de er ikke lækre når de bliver våde )
Citronsaft og sukker evt sukrin blandes til sukkeret er op løst og hældes på gulerødder og appelsin .
Smør ristet rugbrød :
Er brødet ved at være lidt tør , så er det en rigtig go måde at få det brugt på .
Kom smør på en varm pande og læg brødet på , vend det og mærk på brødet , det skal have en sprød skorpe , evt vend det nogle gange , skal du lave mange kan du komme dem på en bradepande med bagepapir og give dem 5 min i ovnen lige den servering , drys med lidt salt .
Jeg serverede det med en rest tzatzikki , du kan finde opskriften på bloggen , brug det lille søgefelt .
Kommentarer
Send en kommentar