Broccoli/ porre tærte , med kyllingefars bund .





Bund af kyllingefars : 

Fornarm ovnen på 175 g varmluft .


400 g hakket kylling 
2 æg 
1 1/2  tsk salt 
Peber 
3 spsk rugmel 
1 stor reven gulerod 

Rør farsen sej med salt og peber .
Kom de revne gulerødder og æg i .
Kom melet i . 

Smør en tærteform med olie . 
Kom farsen i og form bunden med hænderne , evt tag en skal med varm vand og gør hænderne våde , så er det lettere . 
Kom den i oven i 20 min . 
Hvis du fornemmer at kanten trækker sig lidt ned , så tag en ske og hjælp den lidt på plads efter 5 min , skulle kun være nødvendig en gang .

Fyld : 

Porre 
Broccoli 
Rød peber 
Spinat frisk 


Skær broccolien i små buketter og kog dem et par min med salt .
Skært top og bund af porren , skær den i ca 1/2 cm tykke skiver og vask dem grundigt . 
Skær peberfrugten i tern . 
Vask spinaten grundigt . 

Steg porrer , peberfrugt og spinat på en varm pande i lidt olie . 

Kom det nu oven på din forbagte tærtebund , læg broccolien pænt med stilken nedad .

Æggemassen : 

5 æg ( evt 7 æg hvis mere æggemassen ønskes . ) 
1/2 dl sødmælk 
1 tsk salt 
Peber 

Piskes godt sammen og hældes på bund og grønt . 
Bages  ca 30 min i den stadig varme ovn . 







Kommentarer

Send en kommentar