Fornarm ovnen på 175 g varmluft .
400 g hakket kylling
2 æg
1 1/2 tsk salt
Peber
3 spsk rugmel
1 stor reven gulerod
Rør farsen sej med salt og peber .
Kom de revne gulerødder og æg i .
Kom melet i .
Smør en tærteform med olie .
Kom farsen i og form bunden med hænderne , evt tag en skal med varm vand og gør hænderne våde , så er det lettere .
Kom den i oven i 20 min .
Hvis du fornemmer at kanten trækker sig lidt ned , så tag en ske og hjælp den lidt på plads efter 5 min , skulle kun være nødvendig en gang .
Fyld :
Porre
Broccoli
Rød peber
Spinat frisk
Skær broccolien i små buketter og kog dem et par min med salt .
Skært top og bund af porren , skær den i ca 1/2 cm tykke skiver og vask dem grundigt .
Skær peberfrugten i tern .
Vask spinaten grundigt .
Steg porrer , peberfrugt og spinat på en varm pande i lidt olie .
Kom det nu oven på din forbagte tærtebund , læg broccolien pænt med stilken nedad .
Æggemassen :
5 æg ( evt 7 æg hvis mere æggemassen ønskes . )
1/2 dl sødmælk
1 tsk salt
Peber
Piskes godt sammen og hældes på bund og grønt .
Bages ca 30 min i den stadig varme ovn .
der mangler nogle grader?
SvarSletlige meget
SvarSlet