Kyllinge delle :
400 g kyllingefars hakket
2 hele øg
1 hakket løg
1 lille reven gulerod
1/2 hakket peberfrugt
2 spsk rugmel
1 tak Salt
Peber
Rør kødet sejt med salt .
Kom æg og løg i .
Kom det grønne i .
Tilsidst rugmel og peber .
Varm en pande op med lsmør eller margarine .
Kom farsen på og brug en ske til at fordel farsen i hele panden , brug skøn til at gøre det pænt i kanten .
Vend den først når den virker fast , den kan være en udfordring evt brug to paletter .
Kålsalat med græsk yougurt og æble :
1 lille reven gulerod
100 g fint skåret hvidkål
1 æble i både
100 g græsk yougurt 10%
1 spsk grøn curry paste
1/2 tsk gurkemeje
1 spsk honning
1 spsk sennep
Salt og peber .
Det hele vendes sammen , til en skøn salat .
Kommentarer
Send en kommentar