Sæt en gryde over med vand og salt .
Skær bunden af rosenkålen og tag de grimme blade af .
Kom rosenkålen i vandet , når de koger og køg dem let møre , kan gøres i forvejen .
Varm en pande godt op med olie .
Kom de afdryppede rosenkål på panden og steg dem med salt til de tager lidt farve .
Kom pikantost og vand på lige inden servering .
Slut af med peber .
500 g rosenkål
1 go spsk pikantost
1 - 2 spsk vand
Olie
Salt
Peber
Kyllinge delle :
400 g kyllingefars hakket
2 hele øg
1 hakket løg
1 lille reven gulerod
1/2 hakket peberfrugt
2 spsk rugmel
1 tak Salt
Peber
Rør kødet sejt med salt .
Kom æg og løg i .
Kom det grønne i .
Tilsidst rugmel og peber .
Varm en pande op med lsmør eller margarine .
Kom farsen på og brug en ske til at fordel farsen i hele panden , brug skøn til at gøre det pænt i kanten .
Vend den først når den virker fast , den kan være en udfordring evt brug to paletter .
Kommentarer
Send en kommentar