Kæmpe Kyllinge frikadelle med hvidløgsstegte rosenkål og cremet pikantost .





Hvidløgsstegte rosenkål og cremet pikantost : 


Sæt en gryde over med vand og salt .
Skær bunden af rosenkålen og tag de grimme blade af . 
Kom rosenkålen i vandet , når de koger og køg dem let møre , kan gøres i forvejen . 
Varm en pande godt op med olie .
Kom de afdryppede rosenkål på panden og steg dem med salt til de tager lidt farve . 
Kom pikantost og vand på lige inden servering .
Slut af med peber . 


500 g rosenkål 
1 go spsk pikantost 
1 - 2 spsk vand 
Olie 
Salt 
Peber 



Kyllinge delle : 

400 g kyllingefars hakket 
2 hele øg 
1 hakket løg 
1 lille reven gulerod 
1/2 hakket peberfrugt 
2 spsk rugmel 
1 tak Salt 
Peber 

Rør kødet sejt med salt . 
Kom æg og løg i .
Kom det grønne i . 
Tilsidst rugmel og peber . 

Varm en pande op med lsmør eller margarine . 
Kom farsen på og brug en ske til at fordel farsen i hele panden , brug skøn til at gøre det pænt i kanten . 
Vend den først når den virker fast , den kan være en udfordring evt brug to paletter . 











Kommentarer