Chili con Carne med cremfraiche og avokado .



1 kg oksekød 
1 då flå. Hakket tomat 
1 då tomat pure 
3 då Kidney bønner i chilisovs 
1 glas Tacosovs 
50 g mørk chokolade 
2 stk salt 
5 fed knust hvidløg 
2-4 tørrede chili 
3 store gullerødder i små tern 
2 store hakkede løg . 

Iceberg salat 
Hjerte salat 
Moden avokado 
Små tomater 
Cremfraiche 18 % 

Skræl og hak gullerødderne i små tern , hak også løgene i små tern . 
Steg det i olie til gullerødderne er blevet lidt møre . 
Kom oksekødet i og steg det godt igennem med salt . 
Kom tomatpure i og brænd det lidt mere af i gryden .
Kom flå tomat ,  hvidløg og bønnerne i . 
Tilsidst kommes den mørke chokolade i , det giver en dejlig rund smag og en flot dyb farve til retten . 

Lav en skål af salaten , kom con Carnen på , pynt med avokado , cremfraiche , agurk og tomat . 







270 g chili con Carne 
30 g cremfraiche 
1/2 avokado 
30 g agurk 
30 tomat 
40 g salat 

Ca 500 kcal . 

Kommentarer