4 æg
125 g mel
1 tsk salt
1 tsk oregano
1 tsk grill krydderi
5 dl mælk
Rør først æg om mel sammen .
Rør mælken i og alle krydderierne .
Beklæd en høj bageplade med to stykker bagepapir på tværs .
Kom pandekage dejen i .
Bages ved 180 grader i ca 20 min .
Okse fyldet .
400 g oksekød
1/2 dåse tomatpure
1 tsk salt
Peber
Evt chili
3 fed knust hvidløg
200 g reven gulerod
2 hakket løg
Steg de hakkede løg i lidt olie .
Kom kødet og det knuste hvidløg på .
Kom de revne gullerødder i .
Kom til sidst tomatpure i og smag til med salt og peber evt chili
Kødet ligges på langs af pandekagen et stykke inde .
Brug pariret til at trække pandekagen rundt om kødet og stram til .
Pandekagen rulles færdig og kommes i ovnen med revet ost og evt oregano .
Kommes u der gril i ovnen til osten er gylden .
Spises med grønsalat .
Kommentarer
Send en kommentar