Kyllinge delle :
400 g kyllingefars hakket
2 hele øg
1 hakket løg
1 lille reven gulerod
1/2 hakket peberfrugt
2 spsk rugmel
1 tsk Salt
Peber
Rør kødet sejt med salt .
Kom æg og løg i .
Kom det grønne i .
Tilsidst rugmel , salt og peber .
Steges i margarine på mellem varme .
Bagte rodfrugter .
Rødbede
Pastinak
Gulerod
Løg
Skrælles og skæres i ca lige store stave .
Kom dem på en bradepande med bagepapir .
Kom olie og salt på .
Bages ved 180 grader i ca 20 min .
Ramsløgs dressing .
Cremfraiche 18%
Sennep
Honning
Salt
Peber
Hakket ramsløg
Hakket purløg .
Det hele vendes sammen , kan laves i forvejen .
Lækkert......elsker kyllingedeller og rodfrugter :-)
SvarSlet