Kyllingesuppe med tyrkisk yogurt og ærter




1 kg kylling i tern 
2 då kokos mælk 
1 då flå. Tomat 
2 tsk grøn eller rød currepasta 
2 spsk peanutbutter 
1/2 li vand 
2 hønseboulion terninger 
300 g gullerødder 
1 Sqaus 
Salat 
Peber 
3 tørret chili 
4 fed hvidløg  
3 dl tyrkisk yogurt 

Svits løg , forårsløg og hvidløg i olie , det må ikke blive brunt . 
Svits nu kyllingen med . 
Kom kokosmælk , currepasta , vand og hønse boulion . 
Kom peannutbutter , chili i og de flåede tomater i . 
Smag til med salat og peber . 
Tilsidst et par min inden servering kommes de spirale gullerødder i og lige i den servering kommes de spirale sqaus i . 

Servere med græsk eller tyrkisk yougurt og små ærter . 















Kommentarer