En pakke digestive
125 g smør
4 spsk sukker
1/2 l cremfraiche 38% vigtigt
1 lime
1 tsk vaniljesukker
5 spsk flormelis evt mere eller mindre , alt efter hvor sød en smag man ønsker .
3 store revne gulerødder
1 lille bakke blåbær
1 håndfuld pekannødder
En håndfuld chokolade spåner
Smørristet digestive :
Kom dine kiks i en pose og slå dem i stykker .
Varm en pande op med smøret , det må ikke blive mørkt .
Kom kiks og sukker på panden og vend det et par min .
Skal være helt afkølet inden det bruges .
Lime/ cremfraiche :
Pisk cremfraicen stiv med flormelis , vaniljesukker og reven skal af lime .
Vend saften i tilsidst .
Find et passende glas , ikke alt for stort , lidt men godt , jeg brugte et whiskey glas .
Læg nu cremfraichen i bunden .
Kom kiks på .
Kom gulerødder på .
Gør det samme igen , slut af med cremfraiche .
Pynt tilsidst med , blåbær , nødder og chokolade spåner .
Smager endnu mere skønt med nogle dråber rom på , gøres ved bordet
En skøn dessert og smukt anrettet :-)
SvarSletDen skal jeg bestemt prøve.
Hilsner og en god eftermiddag.