Svinemørbrad i flødesovs .

 2 -3 per. 

1 stort løg 

1 lille porre 

1 peberfrugt 

2 pak bacon i skiver 

1 svinemørbrad 

1 då tomatpuré 

3 dl fløde eller cremfine 

2  bouilion terninger gerne svin 

3 dl vand 

Paprika 

Salt 

Peber 

sukker 

Evt timian 

Skær løg , pore og kom på panden i lidt  smør , kom bacon ved , del skiverne et par gange , når det er sprød kommes peberfrugten ved og paprika   vent lidt med salt og peber . ( tag evt lidt fra til at pynte med senere ) 

Nu kommes tomatpuré ved og steges et par minutter , vand på og de 2 tegninger og lad det stå og simre lidt . 

Nu kommes fløde / cremfine på og imens det står og hygger sig  , så afpudser du mørbraden , senerne skal fjernes,  skær den ud i Ca 6 bøffer , tryk dem lidt og steg dem i olie et par minutter på hverside , smag Nu sovsen til med salt peber og balancere med sukker,  den stegte  mørbrad lægges Nu over i sovsen og har du taget lidt af det stegte grønne/bacon  fra,  kan du ligge det på toppen,  evt lidt frisk timian . 

retten kan laves i forvejen og varmes i ovnen i pande eller fad , det kan være nødvendig med lidt folie på . 

Serveres med ris og evt hjemmelavet agurkesalat.  







Kommentarer