2 -3 per.
1 stort løg
1 lille porre
1 peberfrugt
2 pak bacon i skiver
1 svinemørbrad
1 då tomatpuré
3 dl fløde eller cremfine
2 bouilion terninger gerne svin
3 dl vand
Paprika
Salt
Peber
sukker
Evt timian
Skær løg , pore og kom på panden i lidt smør , kom bacon ved , del skiverne et par gange , når det er sprød kommes peberfrugten ved og paprika vent lidt med salt og peber . ( tag evt lidt fra til at pynte med senere )
Nu kommes tomatpuré ved og steges et par minutter , vand på og de 2 tegninger og lad det stå og simre lidt .
Nu kommes fløde / cremfine på og imens det står og hygger sig , så afpudser du mørbraden , senerne skal fjernes, skær den ud i Ca 6 bøffer , tryk dem lidt og steg dem i olie et par minutter på hverside , smag Nu sovsen til med salt peber og balancere med sukker, den stegte mørbrad lægges Nu over i sovsen og har du taget lidt af det stegte grønne/bacon fra, kan du ligge det på toppen, evt lidt frisk timian .
retten kan laves i forvejen og varmes i ovnen i pande eller fad , det kan være nødvendig med lidt folie på .
Serveres med ris og evt hjemmelavet agurkesalat.
Kommentarer
Send en kommentar