Galette kan både laves af en alm dej man selv laver , men ugså af butterdej som man evt køber , det er super nemt at gå til .
Du ligger blot den optøet butterdej på bagepapir på en bageplade , lig dem i en firkant så de lige dækker hinanden og så bruger du din kagerulle til lige at samle dem med , kanten trækker du lige lidt op , så den holder på fyldet , prik bunden med en gaffel .
Tænd ovnen på 220 grader alm ovn .
Fyld :
1 pakke Neutral smøreost
3 spsk fløde
2 fed hvidløg
Salt og peber
alle ingredienser Røres sammen og smøres på bunden , her efter kommer du den ost og grønt på .
Jeg brugte
1/2 pose reven mozzarella
1/2 pose chedderost
1 bakke friske tomater
1 Rødløg i skiver
1 æg sammenpisket til at smørre kanten
Nu til den store finale, frisk lækker mozzarella ost , jeg vil altså anbefale burrata , den er en hel anden verden , den er blød og cremet inden i , jeg pyntede tærten med chili , syltet Rødløg , olivenolie , sorte oliven, Soltørret tomat og frisk basilikum , men det kan man jo gøre præcis som man lyster.
Mine kyllingesyd havde jeg lavet i forvejen , af marinerede kyllige bryst , som jeg skar i tern og kom på spyd , de kom kort på en grilpande og blev varmet op i oven sammen med galetten .
Vi fik en frisk salat med æbler og olie/ eddike dressing , syren er nødvendigt til den fede ost .
Dressing :
3 spsk olie
1 spsk æbleeddike
1 spsk honning
1 tsk sennep
Salt
Peber
Kommentarer
Send en kommentar