20 g gær
5 dl vand
300 g mel
250 g durummel
2 tsk salt
Opløs gæren i lunken vand , de hæver så brug en god stor skål , kom durum mel i og rør godt , kom alm mel i og salt , dejen vil være klistret .
Kom den i køleskabet med film på i min 8 timer , den kan sagtens stå længere .
Tænd ovnen på 225 grader .
Du kan sætte dem på plader på 2 måder .
Kom durum mel på bordet og hæld dejen ud på melet , skær stykker ud og sæt på plader med bagepapir , meldrysset skal vende opad .
Du kan også bruge 2 våde skeer og sæt dem på plader med bagepapir.
Bag bollerne i 15 min og køl dem af på en rist .
Bollerne er bedst lige når de er lavet , jeg vil ikke anbefale at lave dem dagen før .
Vil du ha en grovere bolle , så kan du skifte , lidt af det alm mel ud med grov mel .
Kommentarer
Send en kommentar