Koldhævede Ciabattaboller .

 







20 g gær 
5 dl vand 
300 g mel 
250 g durummel 
2 tsk salt 

Opløs gæren i lunken vand , de hæver så brug en god stor skål  , kom durum mel i og rør godt , kom alm mel i og salt , dejen vil være klistret . 

Kom den i køleskabet med film på  i min 8 timer , den kan sagtens stå længere . 


Tænd ovnen på 225 grader . 

Du kan sætte dem på plader på 2 måder . 

Kom durum mel på bordet og hæld dejen ud på melet , skær stykker ud og sæt på plader med bagepapir ,  meldrysset skal vende opad . 

Du kan også bruge 2 våde skeer og sæt dem på plader med bagepapir.  

Bag bollerne i 15 min og køl dem af på en rist .

Bollerne er bedst lige når de er lavet , jeg vil ikke anbefale at lave dem dagen før . 

Vil du ha en grovere bolle , så kan du skifte , lidt af det alm mel ud med grov mel . 

Kommentarer