Annonce for de Danske familiegårde 🐓🐔🐥
I samarbejde med de danske familiegårde 🐔 @dedanskefamiliegaarde har jeg i dag lavet deres panang chicken .
Jeg har serveret det med mangosalsa med en soja/ sød chili/ sesamolie dressing og fiske koriander , ris og salte peanuts .
Det er så let og lækkert , i pakken finder du rå kyllingestykker og en pose med krydderier, det kan ikke være lettere , i en travl hverdag .
Steg kyllingen et par minutter i olie , kom krydderi posen i , tilsæt 400 g kokosmælk og kog det op , kyllinge ret på under 15 min 👍👌 Jeg er mega fan 😃
En kombi af den danske fritgående glade velfærdskylling kylling og varme dufte fra Thailand 🐓😍😋 det smager rigtig skønt , du kan også finde den med med indisk butterchicken , den er lige så let at lave , der skal blot ha madlavningsføde i ,
Så afsted med dig og støt de danske familiegårde 🐓👍🐥🐔
Soja/ sesam dressing .
1/2 dl sojasovs
1 fed knus hvidløg
1 tsk reven ingefær
2 spsp sød chilisauce
1 spsk sesamolie
1 spsk limesaft
Evt frisk hakket chili
Det hele blandes sammen I en skål , lad den ende stå og trække lidt , kan sagtens laves dagen før .
Mangosalsa.
2 Mango
1 lille rødløg
1 håndfuld små tomater
1 rød peberfrugt
Frisk koriander
1 spsk sesamfrø
Mango , løg og tomat skæres i mindre tern
Og ligges på er fad dressingen kommes på lige inden servering , pyntet med friske koriander og sesam .
Koriander deler vandene , der er mange mennesker som bestemt ikke bryder sig om det , så undlad at hakke/ vemde det I salsaen .
Kommentarer
Send en kommentar