Panang med mangosalsa , ris og salte peanuts .







 Annonce for de Danske familiegårde 🐓🐔🐥


I samarbejde med de danske familiegårde 🐔 @dedanskefamiliegaarde har jeg i dag lavet deres panang chicken . 
Jeg har serveret det med mangosalsa med en soja/ sød chili/ sesamolie dressing og fiske koriander , ris og salte peanuts . 

Det er så let og lækkert , i pakken finder du rå kyllingestykker og en pose med krydderier, det kan ikke være lettere , i en travl hverdag . 
Steg kyllingen et par minutter i olie , kom krydderi posen i , tilsæt 400 g kokosmælk og kog det op , kyllinge ret på under 15 min 👍👌 Jeg er mega fan 😃 

En kombi af den danske fritgående glade velfærdskylling kylling og varme dufte fra Thailand 🐓😍😋 det smager rigtig skønt , du kan også finde den med med indisk butterchicken , den er lige så let at lave , der skal blot ha madlavningsføde i , 
Så afsted med dig og støt de danske familiegårde 🐓👍🐥🐔 

Soja/ sesam dressing . 


1/2 dl sojasovs 
1 fed knus hvidløg 
1 tsk reven ingefær 
2 spsp sød chilisauce 
1 spsk sesamolie 
1 spsk limesaft 
Evt frisk hakket chili 

Det hele blandes sammen I en skål , lad den ende stå og trække lidt , kan sagtens laves dagen før . 

Mangosalsa. 

2 Mango 
1 lille rødløg 
1 håndfuld  små tomater 
1 rød peberfrugt 
Frisk koriander 
1 spsk sesamfrø 

Mango , løg og tomat skæres i mindre tern 
Og ligges på er fad  dressingen kommes på lige inden servering , pyntet med friske koriander og sesam . 

Koriander deler vandene , der er mange mennesker som bestemt ikke bryder sig om det , så undlad at hakke/ vemde det I salsaen . 



Kommentarer