God Smag på grød er individuelt , nogle kan lige det meget sødt og andre knapt så sødt , så her må man prøve sig lidt frem .
Skær rabarber i små stykker, gør der samme med blommerne , når du har fjernet stenen .
Kom i en gryde med sukker og en smule vand , alt efter hvor meget vand frugten afgiver , så kommer du lidt mere i , hvis der er brug for det og mere sukker , jeg smager til med vaniljesukker og Citronsaft.
Er grøden blevet for tynd , kan du jævne den .
Syntes du din grød er lidt fesen i farven , så kan du bruge en smule rød frugtfarve, det er totalt snyd , men det må man gerne
Smørristet havregryn og mandler .
1 dl havregryn
1 håndfuld hakket mandler
2 spsk smør
2 spsk sukker
Smelt smør og sukker på panden og vend gryn og mandler i , køl af .
Gryden serveres kold , med det afkølet gryn og fløde og hvid du er rigtig fræk , så lidt hakket mørk chokolade.
Kommentarer
Send en kommentar