Rababer/ blommegrød med ristet havregryn og fløde .





 God Smag på grød er individuelt , nogle kan lige det meget sødt og andre knapt så sødt , så her må man prøve sig lidt frem  . 

Skær rabarber i små stykker,  gør der samme med blommerne , når du har fjernet stenen . 
Kom i en gryde med sukker og en smule vand , alt efter hvor meget vand frugten afgiver , så kommer du lidt mere i , hvis der er brug for det og mere sukker , jeg smager til med vaniljesukker og Citronsaft.  
Er grøden blevet for  tynd  ,   kan du jævne den .  
Syntes du din grød er lidt fesen i farven , så kan du bruge en smule rød frugtfarve,  det er totalt snyd , men det må man gerne   

Smørristet havregryn og mandler . 

1 dl havregryn 
1 håndfuld hakket mandler 
2 spsk smør 
2 spsk sukker 
Smelt smør og sukker på panden og vend gryn og mandler i , køl af . 

Gryden serveres kold , med det afkølet gryn og fløde og hvid du er rigtig fræk , så lidt hakket mørk chokolade.  

Kommentarer