Træstammer er meget lettere og lave en du tror og så smager de bare rigtig godt .
Bare kast dig ud i det , jeg har ikke en decideret opskrift, men det behøver du altså heller ikke .
Alle rester af søde kiks , småkager og kage/ ender osv der ikke bliver spist kommer jeg I fryseren og når jeg har en god portion, så laver jeg det om til romkugle masse .
Du skal bruge .
Blødt smør
Syltetøj
Rom/romessens ( kan undlades )
Kakakopulver ( den rigtige )
Kom din kage rester i en skål, gerne røremaskine , kom lidt romessens / Rom, blødt smør og syltetøj i , bare prøv dig frem , lidt af gangen til det samler sig, tag det op I hånden og se om du kan forme det .
Så kommer du alm kakaopulver i , nogen kan godt lide at de smager kraftigt , Andre ikke , men prøv dig frem , smag på det .
Når det er klar triller/ former du det til en lang pølse .
Kom en gryde med vand over , en lille skål i og smelt chokoladen , gerne mørk , har du kun lys, kan du komme kakaopulver i .
Marcipan .
Kom flormelis på bordet og tryk din marcipanrulle lidt ud med hænderne , vende den og se om den sidder fast i bordet, så kom mere flormelis under , rul den ud med en kagerulle, tjek hele tiden om den sidder fast .
Tag en lille stykke af romkuglemassen og tjek om breden passer .
Nu ligger du din pølse på marcipanen og lukker marcipanen til , hvis det overlapper for meget, så bare skær det overskydende af .
Skær dem nu ud i passende stykker og dyp begge ender i chokolade , lig dem på bagepapir til de er støknet .
Bom.... så er der de lækreste træstammer og ingen modspil, det er en Win Win ...
Kommentarer
Send en kommentar