Træstammer .

Træstammer er meget lettere og lave en du tror og så smager de bare rigtig godt . 

Bare kast dig ud i det , jeg har ikke en decideret opskrift,  men det behøver du altså heller ikke . 

Alle rester af søde kiks , småkager og kage/ ender osv  der ikke bliver spist kommer jeg I fryseren og når jeg har en god portion,  så laver jeg det om til romkugle masse . 

Du skal bruge . 

Blødt smør 

Syltetøj 

Rom/romessens ( kan undlades ) 

Kakakopulver ( den rigtige )

Kom din kage rester i en skål,  gerne røremaskine , kom lidt romessens / Rom,  blødt smør og syltetøj i , bare prøv dig frem , lidt af gangen til det samler sig,  tag det op I hånden og se om du kan forme det . 

Så kommer du alm kakaopulver i , nogen kan godt lide at de smager kraftigt , Andre ikke , men prøv dig frem , smag på det . 

Når det er klar triller/ former du det til en lang pølse . 

Kom en gryde med vand over , en lille skål i og smelt chokoladen , gerne mørk , har du kun lys, kan du komme kakaopulver i . 

Marcipan . 

Kom flormelis på bordet og tryk din marcipanrulle lidt ud med hænderne , vende den og se om den sidder fast i bordet,  så kom mere flormelis under , rul den ud med en kagerulle,  tjek hele tiden om den sidder fast . 

Tag en lille stykke af romkuglemassen og tjek om breden passer . 

Nu ligger du din pølse på marcipanen og lukker marcipanen til , hvis det overlapper for meget,  så bare skær det overskydende af . 

Skær dem nu ud i passende stykker og dyp begge ender i chokolade , lig dem på bagepapir til de er støknet . 

Bom.... så er der de lækreste træstammer og ingen modspil,  det er en Win Win ... 










Kommentarer