1 hoikkido græskar
2 løg
4 gulerødder
1 hvidløg
2 håndfulde tomater
5 chili ikke for stærke
4 hønse bouilion terninger
1 1/2 li hønseboulion
3 store kartofler
Frisk timian
Citronsaft
Reven frisk ingefær
Salt
Peber
1/2 li fløde
Tænd ovnen på 175 grader .
Kom den i en bradepande , sammen med løg , tomat , gulerod , chili og frisk timian .
Skær toppen af hvidløget og lig det ved .
Kom godt med olivenolie på og salt .
Bag det nederst i ovnen i Ca 50 min .
Dagen før havde jeg kogt 2 kyllinger , så jeg brugte suppen fra dem og ekstra boulion terninger , men du kan bare bruge vand og smage til med mere boulion , kylligekødet plukkede jeg og kom i tilsidst .
Kom vand / boulion i en gryde, tag hvidløget og pres hvidløget ud af skalden og ned i vandet , kom alt i bradepanden ved .
Hvis der er hårde stilke fra timianen , så lige fjern dem .
Lad det koge til det er helt mørt .
Blend det hele og kom fløden på , smag til med reven ingefær , Citronsaft, salt , peber , evt mere frisk timian .
Brødet har jeg købt i rema i bake off afdelingen , det er et focaciabrød .
Jeg skar riller i det og smurgte det med hvidløgsmør , det kan du enten selv lave eller købe , jeg kom reven ost i og jalepeno fra drivhuset og chiliflager .
Bagte det Ca 15 min , varmluft 200 grader .
Serveres med cremefraiche 18% og ærter .
Suppen kan spises med rejer , kyllingen eller evt bacon .
Kommentarer
Send en kommentar