Ratatouille:
2 løg
1 sqaus
2 røde peberfrugt
1 bakke friske modne tomater
1 dl olivenolie
3 fed hvidløg
1-2 friske chili
1 då flået tomater
Salt
Peber
Sukker
Pil og skær løget i tern .
Kom olien i en pande og lad løget stege , det må ikke brune .
Skær spaus og peberfrugt og tomater , tern , knus hvidløget og kom det i panden .
Kom flået tomater på .
Kom låg på og lad det stå og simre sammen , rør i det jævnligt .
Smag til med salt og peber , sukker og frisk chili .
Når det er færdig kommes det i et ildfast fad .
1 kg oksekød
Form 4 bøffer , krydder med salt og peber og brun dem på en pande i smør .
Lig dem i det ildfaste fad oven på ratatouillen , kom chedderost på og steg bøfferne færdig som du ønsker i ovnen .
180 grader varmluft .
Kommentarer
Send en kommentar