Chedderbøffer med Ratatouille.




 

Ratatouille: 

2 løg 
1 sqaus 
2 røde peberfrugt 
1 bakke friske modne tomater 
1 dl olivenolie 
3 fed hvidløg 
1-2 friske chili 
1 då flået tomater 
Salt 
Peber 
Sukker 

Pil og skær løget i tern . 
Kom olien i en pande og lad løget stege , det må ikke brune . 
Skær spaus og peberfrugt og tomater ,  tern , knus hvidløget og kom det i panden . 
Kom flået tomater på . 
Kom låg på og lad det stå og simre sammen , rør i det jævnligt  . 
Smag til med salt og peber , sukker  og frisk chili . 
Når det er færdig kommes det i et ildfast fad . 

1 kg oksekød 

Form 4 bøffer , krydder med salt og peber  og brun dem på en pande i smør . 
Lig dem i det ildfaste fad oven på ratatouillen , kom chedderost  på og steg bøfferne færdig som du ønsker  i ovnen . 
180 grader varmluft . 


Kommentarer