Citron/rosmarin bagt kylling , spisdkålssalat med momor dressing , appelsin og granatæble .








 6 stykker kylling 

1  citron 
1 bundt frisk rosmarin 
Salt 
Peber 

1 pose kartofler 



Kyllingen : 

Kom kyllingen i en bradepande med bagepapir , krydder med salt og peber . 
Kom frisk rosmarin på og skriver af citron . 
Bag kyllingen i 30 min på 175 grader varmluft . 
Tag kyllingen ud og fjern citron og rosmarin , men gem det til serveringen.  
Tænd for gril på ovnen og giv dem nogle minutter til skindet er sprødt . 

Appelsinsalat : 

3 appelsiner 
1 -2 granatæble 
1/2 spidskål 
1 dl fløde 
1-2  spsk flormelis 
1-2 spsk Citronsaft 

Skær top og bund af appelsinerne , skær ned langs siderne og fjern alt skrald  , halver og  fjern det hvide og skær i både .
Skær spidskålet ud i tynde strimler , fjern stokken . 
Tag kernerne ud af granatæble,  dette kan gøres på flere måder , evt se på utube . 

Kom fløde i en skål og smag det til med flormelis og Citronsaft,  så det er sur/ sødt . 

Vendt det hele sammen lige inden servering.  
Gem lidt appelsin og granatæble til pynt . 

Kyllingesovs : 

2 spsk smør 
3 dl vand
2 hønse bouilion terninger 
( eller 3 dl kyllingefond ) 
1 dl fløde 
Kulør 
Salt 

Kom 2 spsk smør i en gryde og smelt , det må ikke brune . 
Kom melet i til smøret opsuger det . 
Kom 3 dl kogende vand i en skål og Opløs 2 hønse bouilion terninger i og kom det i gryden med smør og mel . 
Lad det koge nogle minutter . 
Kom væsken fra kyllingen i .
Kom fløden på og lidt kulør . 
Smag til med salt og peber .  

Spises med kogte kartofler . 

Kommentarer