Croissant med hjemmelavet hønsesalat .





croissanter fået I flere butikker,  de har dem ofte i bake off eller i rør som jeg har brugt her , det er en dej  som man selv bager . 
 


Hønsesalat : 

Jeg har her selv kogt en kylling og pillet den , men du kan få hønsekød på frost , du kan også bruge kylling . 


300 g Kogt hønsekød eller evt kylling 
100 g hvide asparges 
3 spsk cremefraiche 18% 
3 spsk god  mayonnaise gerne hjemmelavet 
2 tsk sennep 
2 tsk HP sovs 
Salt 
Peber 
Hakket purløg 
1 bakke champignon 
Smør 

Start med at dryppe aspargesene rigtig godt af i en si og lad dem ligge på lidt køkken rulle . 
Champignoner skæres i skiver og steges i brunet smør på en pande og køles ned . 

Bland cremefraiche,  mayonnaise,  sennep,  HPdovs , salt og peber . 
Vend dressingen sammen med kødet og hakket purløg . 

Skær ned i croissanten,  men ikke helt igennem , kom iceberg i og så hønsesalaten , pynt med små friske tomater i forskellige farver purløg og evt spiselige blomster .



Kommentarer