Hønsesalat :
Jeg har her selv kogt en kylling og pillet den , men du kan få hønsekød på frost , du kan også bruge kylling .
300 g Kogt hønsekød eller evt kylling
100 g hvide asparges
3 spsk cremefraiche 18%
3 spsk god mayonnaise gerne hjemmelavet
2 tsk sennep
2 tsk HP sovs
Salt
Peber
Hakket purløg
1 bakke champignon
Smør
Start med at dryppe aspargesene rigtig godt af i en si og lad dem ligge på lidt køkken rulle .
Champignoner skæres i skiver og steges i brunet smør på en pande og køles ned .
Bland cremefraiche, mayonnaise, sennep, HPdovs , salt og peber .
Vend dressingen sammen med kødet og hakket purløg .
Skær ned i croissanten, men ikke helt igennem , kom iceberg i og så hønsesalaten , pynt med små friske tomater i forskellige farver purløg og evt spiselige blomster .

Kommentarer
Send en kommentar