Dampet Torsk:
600 g Torsk
2 dl Hvidvin
1 bundt Forårsløg
Kom salt på fisken og lad den ligge og trække en times tid på køkkenbordet
Skær bunden af forårsløget og fjern evt grimme blade , kom dem i bunden af et ildfast fad .
Sikre dig at der ikke er ben i din Torsk, Fjern dem hvis du kan mærke nogen .
Lig dem i fadet på forårsløget , kom hvidvin på og salt igen .
Skyld et stykke bagepapir under vandhanen , krøl det godt sammen og kom det over fisken.
Fiskes bages i 25 min ved 175 grader varmluft
Rosmarin stegte gulerødder .
Gulerødder
Frisk rosmarin
Smør
Skrald gulerødder , Fjern ender , halver dem og skær dem I skrå skiver .
Kom smør på panden , når det er en smule brunt kommes gulerødderne på, krydder med salt , peber , vend dem flittigt, lige inden de er møre kommes frisk rosmarin ved uden stilke.
Citronsovs :
2 1/2 dl vand
1 hønse bouilion terning
1 spsk smør
1 spsk med
1 dl fløde
Saft og skal fra en økologisk citron
Salt
Hvid Peber
Smelt smør i en tykbundet gryde .
Kom mel i og lad det opsuge smøret .
Kom vand og hønse bouilion terning i .
Kom Citronsaft og reven skal i .
Og tilsidst fløde , salt og peber .
Lad det stå og simre .
Serveres med små kogte kartofler .
Kommentarer
Send en kommentar