8 stykker laks
1 bundt estragon frisk
2 dl hvidvin
Salt
Peber
Toppe fra forårsløget
4 gulerødder
2 spsk honning
2 spsk smør
2 bundt forårsløg
Salt og peber
Små kartofler
Skær bund og toppen af forårsløget og skyld dem godt , Fjern evt grimme blade .
Toppen kommes i bunden af et ildfast fad.
Laks kommes på , krydres med salt og frisk estragon kommes på og tilsidst hældes hvidvin i bunden .
Tag en styrke bagepapir ind under vandhanen , krøl det godt samme og kom det over fisken .
Kommes i ovnen på 120 g i Ca 20 - 25 min .
Honning stegte gulerødder:
Skrald , halver og skær gulerødder i skå skiver.
På panden kommes smør og honning når det er smeltet og en smule brunet , kommes gulerødderne på, vend dem jævnligt , når de er ved at være møre , kommes forårsløget på og steges med nogle minutter , smages til med salt og peber.
Servers med kogte små kartofler og evt hollandaise sovs , ja brug du bare knoor , hvis du ikke er helt frisk på at kaste dig ud i en hjemmelavet hollandaise sovs .
Kommentarer
Send en kommentar