Estragon dampet laks med honningstegte gulerødderne.





8 stykker laks 
1 bundt estragon frisk 
2 dl hvidvin 
Salt 
Peber 
Toppe fra forårsløget 

4 gulerødder 
2 spsk honning 
2 spsk smør 
2 bundt forårsløg 
Salt og peber 

Små kartofler  

Skær bund og toppen af forårsløget og skyld dem godt , Fjern evt grimme blade . 
Toppen kommes i bunden af et ildfast fad. 
Laks kommes på , krydres med salt og frisk estragon kommes på og tilsidst hældes  hvidvin i bunden . 
Tag en styrke bagepapir ind under  vandhanen , krøl det godt samme  og kom det over fisken . 
Kommes i ovnen på 120 g i Ca 20 - 25 min . 


Honning stegte gulerødder: 

Skrald , halver og skær gulerødder i skå skiver.  
På panden kommes smør og honning   når det er smeltet og en smule brunet , kommes gulerødderne på, vend dem jævnligt ,   når de er ved at være møre , kommes forårsløget på og steges med nogle minutter , smages til med salt og peber.  

Servers med kogte små kartofler og evt hollandaise sovs , ja brug du bare knoor , hvis du ikke er helt frisk på at kaste dig ud i en hjemmelavet hollandaise sovs . 



Kommentarer