Farseret pore :
1 stor porre
500 g hakket kalv og flæsk
1 stort løg
2 æg
4 spsk mel
1 tsk salt
Peber
2 dl panco rasp
Smør
Fjern de yderste blade og toppen på porren og skyl den godt , skær den i 4 lige store stykker og kog dem i Ca 10 min til de er møre .
Læg dem til at dryppe af på lidt køkken rulle .
Rør kødet sej med salt .
Rør et æg i og 1 hakket løg .
Kom mel og peber .
Del kødet i 4 lige dele på et stykke bagepapir .
Lig porren på og brug hænderne til at forme kødet rundt om porren.
Vend dem godt i raspen og steg dem i rigeligt smør på men mellem varm pande .
Svampesovs :
1 bakke champignon
1/2 li fløde
1 spsk Citronsaft
1 tsk paprika
Peber
Salt
1 hønse boulion terning .
Smør
Rengør svampene og skær dem I skiver .
Steg dem af i brunet smør og paprika.
Kom fløde på og lad det stå og simre .
Smag det til med citronsaft , boulion og salt .
Syltet rødløg ;
4 store rødløg
2 dl lys lager edikke
2 dl sukker
1/2 tsk salt
4 lauerbærblade
10 peberkorn
Pil og skær rødløget i både eller skiver .
Edikke , sukker , peberkorn , salt , lauerbærblade gives et opkog , kom løget i og lad det koge med i et minut eller 2 .
Kommes på rengjorte glas .
Serveres med kartofler.
Kommentarer
Send en kommentar