500 g svinehak
2 Æg
1 stort løg
2 spsk mel
1/2 - 1 dl mælk
1 tsk salt
peber
Rør svinehakket sej med salt , kom æg , mælk løg og peber i , slut af med melet .
Steg på ikke for varm en pande i margarine .
Kartoffelsalat :
750 g kogte kartofler gerne med skrald .
3 dl Cremfraice 18 %
2 dl Mayonnaise
1 stort Hakket løg
Evt 1 bundt Hakket Purløg
2 spsk sød sennep
Salt
Peber
Peber
Sukker
Kom Cremfraice og mayonnaise i en skål , kom Hakket løg og evt Hakket purløg i .
Smag til med salt , peber , sød sennep og evt sukker .
Vend de kogte kartofler i tern i .
Lad det gerne lige trække nogle timer .
Du kan finde opskriften på tomatsalat på bloggen i søgefeltet .
Kommentarer
Send en kommentar