Frikadeller med Kartoffelsalat og tomatsalat.





500 g svinehak
2 Æg
1 stort løg
2 spsk mel
1/2 - 1 dl mælk
1 tsk salt
peber  

Rør svinehakket sej med salt , kom æg , mælk løg og peber i , slut af med melet .
Steg på ikke for varm en pande i margarine .

Kartoffelsalat :

750 g kogte kartofler gerne med skrald . 
3 dl Cremfraice 18 % 
2 dl Mayonnaise    
1 stort Hakket løg
Evt 1 bundt Hakket Purløg
2 spsk sød sennep
Salt
Peber
Sukker

Kom Cremfraice og mayonnaise i en skål  , kom Hakket løg og evt  Hakket purløg i . 
Smag til med salt , peber , sød sennep og evt sukker . 
Vend de kogte kartofler i tern i . 
Lad det gerne lige trække nogle timer . 

Du kan finde opskriften på tomatsalat på bloggen i søgefeltet . 






Kommentarer