Fyldt kalkunbryst med pasta fad .








1 squash 
1 rød peberfrugt 
1 bakke små tomater 
2 løg 
2 dl Hønseboulion 
1/2 li fløde eller cremfine 
1 tsk paprika 
1 tsk timian 
500 g pasta 
1 dåse flået tomater 
1/2 tsk chili flager 

2 kakunbryst 
1 bakke pikant ost 
1 glas Soltørret tomater 
4 pakker bacon  

Skær ned i brystet , men ikke igennem , krydder med salt , kom pikatosten i og hakkede Soltørret tomat.  
Kom bacon rundt om . 

Skær squash , peberfrugt og løg I tern og steg det på panden , kom de små tomater ved , krydder med salt , timian , peber , chili og paprika . 
Kom det i et ildfast fad , blandet med den frisk pasta . 
Hæld nu Hønseboulion og fløde på . 
Læg kalkunen på og kom flået tomater på så det dækker pastaen.  

Bag det nu i ovnen i Ca 35 min på 170 grader . 
Tag det ud og lad det hvile lidt inden du skære i kødet  , rør rundt i pastaen , så alt bliver fordelt . 


Hønseboulion kan laves af en terning og 2 dl kogende vand . 


Kommentarer