1 squash
1 rød peberfrugt
1 bakke små tomater
2 løg
2 dl Hønseboulion
1/2 li fløde eller cremfine
1 tsk paprika
1 tsk timian
500 g pasta
1 dåse flået tomater
1/2 tsk chili flager
2 kakunbryst
1 bakke pikant ost
1 glas Soltørret tomater
4 pakker bacon
Skær ned i brystet , men ikke igennem , krydder med salt , kom pikatosten i og hakkede Soltørret tomat.
Kom bacon rundt om .
Skær squash , peberfrugt og løg I tern og steg det på panden , kom de små tomater ved , krydder med salt , timian , peber , chili og paprika .
Kom det i et ildfast fad , blandet med den frisk pasta .
Hæld nu Hønseboulion og fløde på .
Læg kalkunen på og kom flået tomater på så det dækker pastaen.
Bag det nu i ovnen i Ca 35 min på 170 grader .
Tag det ud og lad det hvile lidt inden du skære i kødet , rør rundt i pastaen , så alt bliver fordelt .
Hønseboulion kan laves af en terning og 2 dl kogende vand .
Kommentarer
Send en kommentar