Hakkebøffer med feta/bacon og pastalat og barbecue flødesovs .









500 g Oksekød hakket 
2 pakker bacon 
Fetaost 

Rør Fetaost i kødet og form mindre  bøffer kom bacon rundt om . 
Steges på en varm pande i olie .  

Pastasalat : 

500 g Kogt pasta 
1 broccoli 
2 røde peber 
1 bundt forårsløg 
Fetaost 
2 reven gulerødder 
Salt 
Peber 
Olivenolie 
Citronsaft 


Skrald og Riv gulerødderne .
Hak forårsløg . 
Lav små buketter af broccolien.  
Skær peberfrugten i tern . 
Band det hele sammen med pastaen og feta , smag den til med salt , peber , olivenolie og citronsaft.  

Barbecue fløde sovs : 

1/2 li fløde 
2 tsk Tørret timian 
2 dl Barbecue sauce ( ikke røget ) 
2 spsk tomatpuré 
Salt 
Peber 

Det hele kommes i en gryde og simre , til det tykner , smager lidt som farvorit sovs .







Kommentarer