Kalve wienerschnitzel med smørsovs og bacon bønner .





 

2 stk kalveschnitzel
1 po Små kartofler 
1 po Bønner fra frost 
2 pak Bacon 
1 bundt persille 
2 æg 
Panco rasp 
1 1/2 pak saltet smør 
1 citron 
1 glas kapers 
1 glas sardiner 
1 bøtte høvlet peberrod ikke revet . 
Salt 
Peber 

Start med at koge de små kartofler , de må ikke koge ud  , du kan sagtens bruge nogen fra dagen før . 

Tag dine bønner og lig dem på langs ved siden af hinanden , kom 2 skiver bacon rundt om . 

Tag kalvekødet og bank det godt ud , med en kødhammer , vend det i æg og så i rasp . 

Tag en gryde og kom 1 pakke smør i . 
Hak persillen så den er klar . 

Nu er du klar til at tilberede . 

Varm to pander op , en til kød og en til bacon og kartofler og tænd for smørret i gryden på
Middel varme . 

Kom dine bønner på en tør pande , den må godt være godt varm , vend dem på alle sider . 
Kom kødet på en pande med rigeligt smør , vendt til det bruner lidt og kom kødet på , steg det Ca 5 min på hver side , vend det ikke før det er gylden og sprødt . 

Når kødet og bønnerne er ved at være færdige , kommer du kartoflerne på , husk at komme salt og peber på kartofler og kød . 

Din smør i gryden skulle nu gerne begynde at brune , den må ikke branke , den er færdig når den begynder at dufte lidt af nødder og den sætter sig lidt i bunden . 
Lige inden servering kommes den hakket persille i . 

Dreng : 

Skær en skive citron , kom kapers,  peberrod og sardiner på , citronen er vigtig i retten , den giver syre til den fede panering og sovs . 

Kommentarer