2 stk kalveschnitzel
1 po Små kartofler
1 po Bønner fra frost
2 pak Bacon
1 bundt persille
2 æg
Panco rasp
1 1/2 pak saltet smør
1 citron
1 glas kapers
1 glas sardiner
1 bøtte høvlet peberrod ikke revet .
Salt
Peber
Start med at koge de små kartofler , de må ikke koge ud , du kan sagtens bruge nogen fra dagen før .
Tag dine bønner og lig dem på langs ved siden af hinanden , kom 2 skiver bacon rundt om .
Tag kalvekødet og bank det godt ud , med en kødhammer , vend det i æg og så i rasp .
Tag en gryde og kom 1 pakke smør i .
Hak persillen så den er klar .
Nu er du klar til at tilberede .
Varm to pander op , en til kød og en til bacon og kartofler og tænd for smørret i gryden på
Middel varme .
Kom dine bønner på en tør pande , den må godt være godt varm , vend dem på alle sider .
Kom kødet på en pande med rigeligt smør , vendt til det bruner lidt og kom kødet på , steg det Ca 5 min på hver side , vend det ikke før det er gylden og sprødt .
Når kødet og bønnerne er ved at være færdige , kommer du kartoflerne på , husk at komme salt og peber på kartofler og kød .
Din smør i gryden skulle nu gerne begynde at brune , den må ikke branke , den er færdig når den begynder at dufte lidt af nødder og den sætter sig lidt i bunden .
Lige inden servering kommes den hakket persille i .
Dreng :
Skær en skive citron , kom kapers, peberrod og sardiner på , citronen er vigtig i retten , den giver syre til den fede panering og sovs .
Kommentarer
Send en kommentar