Tatzikki:
2 Agurk
3 dl Græsk yoghurt
2-4 fed Hvidløg
Salt
Peber
Riv 2 agurker og lad dem stå med salt nogle timer .
Dræn agurkerne for vand , du kan evt bruge et viskestykke .
Kom græsk yougurt på og smag til med salt og knust hvidløg
Kan sagtens laves dagen før.
Bagte rodfrugter :
Gulerødder
Rødløg
Alm løg
Alm løg
Tørret timian
Sat
Olie
Halver de små kartofler.
Skrald gulerødder og skær dem i Ca samme størrelse som kartoflerne .
Pil og halver løg .
Vend det hele i olie, sat , Tørret timian
Bag det I ovnen på 180 grader varmluft I Ca 30 min .
Krydder frikadeller:
500 g svinehak
2 Æg
1 stort løg
2 spsk mel
1/2 - 1 dl mælk
1 tsk salt
2 Æg
1 stort løg
2 spsk mel
1/2 - 1 dl mælk
1 tsk salt
Hakket persille
2 fed Knust hvidløg
1 tsk paprika
peber
Rør svinehakket sej med salt .
peber
Rør svinehakket sej med salt .
Kom hakket persille , hvidløg og paprika i .
kom æg , mælk løg og peber i , slut af med melet .
Steg på ikke for varm en pande i smør .
Melonsalat :
Vandmelon
Agurk
Feta
Limesaft og reven skald
Sukker
Frisk persille
Skrald og skær vandmeloner i tern , Fjern evt kerner .
Tag skralden af agurken og skær i tern .
Dræn fetaosten for vand og vend det hele sammen .
Riv skalden på limen , halver den og pres saften , smag den til med lidt sukker og den revne skald .
Hæld den på salaten lige inden servering .
Evt frisk persille .
Kommentarer
Send en kommentar