Krydret frikadeller med tzatikki , melonsalat og bagte rodfrugter .



Bagte 

Tatzikki: 

2 Agurk 
3 dl Græsk yoghurt 
2-4 fed Hvidløg 
Salt 
Peber 

Riv 2 agurker og lad dem stå med salt nogle timer . 
Dræn agurkerne for vand , du kan evt bruge et viskestykke . 
Kom græsk yougurt på og smag til med salt og knust hvidløg 
Kan sagtens laves dagen før.


Bagte rodfrugter : 

Små kartofler 
Gulerødder 
Rødløg 
Alm løg 
Tørret timian 
Sat 
Olie 

Halver de små kartofler.  
Skrald gulerødder og skær dem i Ca samme størrelse som kartoflerne . 
Pil og halver løg . 
Vend det hele i olie,  sat , Tørret timian 

Bag det I ovnen på 180 grader varmluft I Ca 30 min . 

Krydder frikadeller: 

500 g svinehak
2 Æg
1 stort løg
2 spsk mel
1/2 - 1 dl mælk
1 tsk salt
Hakket persille 
2 fed Knust hvidløg 
1 tsk paprika 
peber  

Rør svinehakket sej med salt . 
Kom hakket persille , hvidløg og paprika i . 
kom æg , mælk løg og peber i , slut af med melet .
Steg på ikke for varm en pande i smør  .


Melonsalat : 

Vandmelon 
Agurk 
Feta 
Limesaft og reven skald 
Sukker 
Frisk persille 

Skrald og skær vandmeloner  i tern , Fjern evt kerner . 
Tag skralden af agurken og skær i tern . 
Dræn fetaosten for vand og vend det hele sammen . 

Riv skalden på limen , halver den og pres saften , smag den til med lidt sukker og den revne skald . 
Hæld den på salaten lige inden servering . 
Evt frisk persille . 


Kommentarer