500 g kylling i tern
1 li Vand
2 hønse Bouilion terning
Kog vand med bouilion terning og kom kyllingen i , ligger der mange urenheder på toppen, fjernes de med en ske .
Lad kyllingen koge 5 min og tag kyllingen op .
Evt sigt vandet hvis der er meget grums i . Kogevandet bruges til sovsen .
Karrysovs :
4 dl kogevand vand
2 dl fløde
1 spsk Karry
2 spsk mel
2 spsk smør
Salt
2 spsk sød chilisauce
Sukker
Smelt smør i en tykbundet gryde .
Kom karry i og rist det af i smørret .
Kom mel i og lad det suge smøret .
Kom kogevandet og fløde i .
Lad det simre.
Smag til med salt , peber og sukker , sukkeret er vigtig for at balancere karryen .
Kom kyllingen i .
Gullerodsalat :
5 revne gulerødder
1 håndfuld rosiner
1 håndfuld mandler
4 spsk Citronsaft
Sukker efter smag .
Kom Citronsaft i en skål .
Kom sukker i og rør til det er opløst .
Vend gulerødder her i .
Kom rosiner og mandler på toppen .
Serveres med ris .
Kommentarer
Send en kommentar