Kylling i karry med gullerodsalat





500 g kylling i tern 
1 li Vand 
2 hønse Bouilion terning 

Kog vand med bouilion terning og kom kyllingen i , ligger der mange urenheder på toppen,  fjernes de med en ske . 
Lad kyllingen koge 5 min og tag kyllingen op . 
Evt sigt vandet hvis der er meget grums i . Kogevandet bruges til sovsen . 

Karrysovs : 

4 dl kogevand  vand 
2 dl fløde 
1 spsk Karry 
2 spsk mel 
2 spsk smør 
Salt 
2 spsk sød chilisauce 
Sukker 

Smelt smør i en tykbundet gryde . 
Kom karry i og rist det af i smørret . 
Kom mel i og lad det suge smøret . 
Kom kogevandet og fløde i  . 
Lad det simre.  
Smag til med salt , peber og sukker , sukkeret er vigtig for at balancere karryen . 
Kom kyllingen i . 

Gullerodsalat : 

5 revne gulerødder 
1 håndfuld rosiner 
1 håndfuld mandler 
4 spsk Citronsaft 
Sukker efter smag . 

Kom Citronsaft i en skål . 
Kom sukker i og rør til det er opløst . 
Vend gulerødder her i . 
Kom rosiner og mandler på toppen . 

Serveres med ris . 

Kommentarer