50 g smør
4 spsk mel
1 spsk Karry
4 dl hønsefond
2 dl fløde 38%
500 g kylling
Salt
Peber
Sukker
3 bouilion terninger
Start med at sætte en gryde over med 7 dl vand og 3 bouilion terninger .
Bring det i kog imens at du skære dine kyllingebryst I tern , kom dem i vandet og kog dem I nogle minutter .
Tag dem op af vandet og sigt vandet , hvis der er mange urenheder kan du skumme dem af .
Kom smøret i en gryde , det må ikke brune , det er vigtig nu at brænde karryen i smørret , så du for den bedste smag ud af karryen .
Kom mellet i og lad det suge melet .
Kom 4 dl af kogevandet på og kog det godt igennem , kom fløde på og smag til med salt , peber og tilsidst lidt sukker , det balancere karryen .
Kom kyllingen i og det er klar til servering .
Gullerodsalat:
4 store gulerødder
1 granatæble
2-3 appelsiner
4 spsk Citronsaft
4 spsk sukker eller sukrin
1 god håndfuld mandler
Kom sukker og Citronsaft i en skål og rør sukkeret ud .
Skrald og Riv gulerødderne her i .
Skær bund og top af appelsinerne og skær ned langs siderne, så du får alt det hvide væk , halver og fjern det hvide i midten , skær appelsinkødet i tern og kom i skålen .
Skær din granatæble i kvarte og tag alle de små lækre kerner ud , alt det hvide skal fjernes , det er kun kernerne du skal bruge , kom dem i skålen og vend det hele forsigtigt .
Pynt med hakket mandler .
Serveres med vilde ris .
Kommentarer
Send en kommentar