Kylling i karry med vilde ris og gullerodsalat med appelsin og granatæble .

 





50 g smør 
4 spsk mel 
1 spsk Karry 
4 dl hønsefond 
2 dl fløde 38% 
500 g kylling 
Salt 
Peber 
Sukker 
3 bouilion terninger 

Start med at sætte en gryde over med 7 dl vand  og 3 bouilion terninger . 
Bring det i kog imens at du skære dine kyllingebryst I tern , kom dem i vandet og kog dem I nogle minutter . 
Tag dem op af vandet og sigt vandet , hvis der er mange urenheder kan du skumme dem af . 

Kom smøret i en gryde , det må ikke brune , det er vigtig nu at brænde karryen i smørret , så du for den bedste smag ud af karryen . 
Kom mellet i og lad det suge melet . 
Kom 4 dl af kogevandet på og kog det godt igennem , kom fløde på og smag til med salt , peber og tilsidst lidt sukker , det balancere karryen . 
Kom kyllingen i og det er klar til servering . 

Gullerodsalat: 

4 store gulerødder 
1 granatæble 
2-3 appelsiner 
4 spsk Citronsaft 
4 spsk sukker eller sukrin 
1 god håndfuld mandler 

Kom sukker og Citronsaft i en skål og rør sukkeret ud . 
Skrald og Riv gulerødderne her i . 
Skær bund og top af appelsinerne og skær ned langs siderne,  så du får alt det hvide væk , halver og fjern det hvide i midten , skær appelsinkødet i tern og kom i skålen . 
Skær din granatæble i kvarte og tag alle de små lækre kerner ud , alt det hvide skal fjernes , det er kun kernerne du skal bruge , kom dem i skålen og vend det hele forsigtigt . 
Pynt med hakket mandler . 

Serveres med vilde ris . 

Kommentarer